ETPA_GR-sm.jpg
  • 2392029760 / 2392028582
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Η εταιρεία μας

Η εταιρεία CORK HELLAS - ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ ιδρύθηκε το 1990, στη Θεσσαλονίκη.

Από το 1991 δραστηριοποιείται στο χώρο του πωματισμού οίνων εισάγοντας πώματα φελλού από Πορτογαλία. Αρχικά τα πώματα εισάγονται τυπωμένα και κατεργασμένα.

Το 1997, η εταιρεία εγκαθιστά στη Θεσσαλονίκη μονάδα μεταποίησης των πωμάτων φελλού. Στις εγκαταστάσεις μας γίνεται πλέον η εκτύπωση του λογότυπου, η τελική κατεργασία της επιφάνειας και οι τελικοί ποιοτικοί έλεγχοι.

Το έτος 2004 βρίσκει την εταιρεία μας πολύ καλά οργανωμένη όσον αφορά στο μηχανολογικό εξοπλισμό και την τεχνογνωσία, με πωλήσεις που καλύπτουν εκτεταμένη αγορά σε οινοποιεία όλης της Ελλάδας.

Συνεργαζόμαστε με αξιόλογους οίκους παραγωγής πρώτης ύλης φελλού. Βασικός προμηθευτής είναι ο: JORGE PINTO DE SA (ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑΣ) 

corks tree cut

Η εταιρεία μας επικεντρωμένη στη κάλυψη των αναγκών πωματισμού διαθέτει:

  • Πώματα φελλού κάθε τύπου, για όλες τις κατηγορίες οίνων, καθώς και κεφαλοφόρα πώματα για αποστάγματα, λάδια κ.λ.π.
  • Πλαστικά πώματα εξαιρετικής αντοχής και ελαστικότητας του ΟΙΚΟΥ VINVENTIONS (ΓΑΛΛΙΑΣ).
  • Από το τέλος του 2005 η εταιρεία μας εισέρχεται δυναμικά στο χώρο των βιδωτών πωμάτων αλουμινίου, με αποκλειστική αντιπροσώπευση μεγάλων Οίκων απο Ινδία και Κεντρική Ευρώπη
  • Διαθέτουμε βιδωτά πώματα αλουμινίου για κρασί, ούζο, τσίπουρο, λικέρ, λάδι κ.λ.π, σε κάθε διάσταση, χρώμα, εκτύπωση λογότυπου.
  • Στις νέες μας εγκαταστάσεις οι οινοπαραγωγοί μπορούν να βρουν, επίσης, μεγάλη γκάμα προϊόντων, όπως οινολογικά, καψύλλια, ασκούς, υλικά και εξοπλισμό οινοποιείων.

Παράλληλα με την αξιοποίηση της εμπειρίας των προμηθευτών της, η εταιρεία μας αναπτύσσει και εξελίσσει τη δική της τεχνογνωσία, κατάλληλα προσαρμοσμένη στην ελληνική εμφιαλωτική πραγματικότητα. Ιδιαίτερη σημασία δίνεται στους ποιοτικούς ελέγχους των πωμάτων μας, καθώς και του εμφιαλωμένου προϊόντος.

man tree

Στις 1 Νοεμβρίου 2005, η εταιρεία εγκαθίσταται στο νέο της ιδιόκτητο εργοστάσιο, στο 29ο χλμ. της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Μουδανιών. Στο νέο αυτό χώρο, 1000m2, στεγάζονται πλέον η παραγωγή, η αποθήκη, τα γραφεία, ο χώρος πώλησης εξοπλισμού οινοποιείων και τα εργαστήρια.

corkhellas ergostasio

Επιπρόσθετα, από το καλοκαίρι του 2007 εγκαθίσταται και λειτουργεί στις εγκαταστάσεις μας, πλήρως εξοπλισμένο οινολογικό εργαστήριο.

diam corksΤον Ιούνιο του 2011 η εταιρεία μας αναλαμβάνει την αποκλειστική αντιπροσώπευση στην Ελλάδα του Γαλλικού Οίκου DIAM BOUCHAGE. Τα πώματα φελλού DIAM, με ξεχωριστές ιδιότητες, βρίσκονται στην αιχμή της τεχνολογικής εξέλιξης.

vinolok corksΑπο το 2013 η εταιρεία μας πλουτίζει την γκάμα των κεφαλοφόρων πωμάτων της με τα μοναδικά κρυστάλλινα VINOLOK, προέλευσης Τσεχίας, τα οποία προτείνουμε για έναν ασφαλή πωματισμό προΐοντων υψηλών προδιαγραφών.

pin png 5Το 2023 η εταιρεία πήρε στην κατοχή της έκταση 10.000 m² ώστε να ξεκινήσει διαδικασίες νέων εγκαταστάσεων με αποθήκες, παραγωγή, γραφεία και νέο αυτόνομο τμήμα έρευνας.

Η εταιρεία μας επικεντρώνεται όχι μόνο στη πώληση των προϊόντων της, αλλά και στην παροχή τεχνικής υποστήριξης πάνω στην πρακτική της εμφιάλωσης.

CORK HELLAS – ΑΦΟΙ ΚΟΚΚΑΛΙΔΗ

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των υλικών εμφιάλωσης οίνου από το 1990, στη Θεσσαλονίκη. Ειδικευόμαστε στα πώματα φελλού, ενώ διαθέτουμε επίσης πώματα κάθε τύπου, όπως πλαστικά και αλουμινίου.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

29ο χλμ. Θεσσαλονίκης - Νέων Μουδανιών
Τ.Κ. 575 00 Κάτω Σχολάρι - Επανομή
Ταχ. Δ/νση: Τ.Θ. 170 11, Τ.Κ. 542 10 Θεσσαλονίκη
2392029760 / 2392028582
info@corkhellas.gr

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
08:00 - 16:00
Χρησιμοποιούμε ανώνυμα cookies με σκοπό τη βελτίωση της περιήγησης σας.